– El concessionari barceloní SMART Autolica renova el seu patrocini amb la Cursa Bombers per a aquest 2019.

Al llarg dels últims anys la Cursa Bombers de Barcelona ha treballat i millorat mitjançant diferents vies seva vessant més sostenible. Amb la incorporació l’any passat de SMART Autolica es va fer un pas endavant i aquest 2019 el concessionari barceloní ha volgut repetir experiència.

Una cursa de 10km com la Cursa Bombers necessita a nivell organitzatiu diferents vehicles, com els cotxes que realitzen el seguiment de la prova. Aquest 2019, SMART Autolica tornarà a guiar i marcar el recorregut amb el seu SMART Forfour elèctric. El fet de ser un vehicle elèctric assegura que els corredors de primera línia no respirin de forma directa els gasos que expulsa un cotxe tradicional.

SMART Autolica se suma així per segon any consecutiu a una de les curses populars més destacades de la ciutat de Barcelona que celebra el diumenge 1 de desembre la seva 21 edició.