Després del canvi de data de la Cursa Bombers de Barcelona – que se celebrarà el diumenge 1 de desembre 2019 – us volem proposar un nou pla d’entrenaments. Molts porteu ja setmanes entrenant i arribaveu a punt i en bona forma, i no volem que decaigui el ritme.

És per això que el director esportiu de la Cursa Bombers, en Roger Roca (campió del món de duatló) ha preparat una proposta d’entrenaments de 5 setmanes perquè no us atureu durant aquest darrer mes que queda per la Cursa.

Es tracta d’un calendari que consta de diferents sessions segons el vostre nivell i objectiu, que us permetrà no perdre el bon ritme i arribar al dia 1 de desembre en plena forma.

Podeu descarregar el vostre planning aquí:

Objectiu Acabar Cursa

Objectiu sub 60’

Objectiu sub 50’

Objectiu sub 45’

Objectiu sub 40’