Els atletes d’elit del 2019

LA CURSA BOMBERS DONA SUPORT ALS ATLETES LOCALS COM MARTA GALIMANY I MARC ALCALÀ

La Cursa Bombers de Barcelona 2019 comptarà amb els dos vencedors de la 20a edició de la Cursa Bombers del 2019, Marta Galimany i Marc Alcalà. Tots dos tornaran a ser enguany a la línia de sortida del proper 27 d’octubre amb l’objectiu de revalidar les respectives victòries davant dels bombers.

Marta Galimany ha marcat un gran 2019 essent Campiona d’Espanya en 10km – la mateixa distància de la Cursa Bombers – i ha marcat la millor marca espanyola de marató aquest any. Aquest mateix mes d’octubre ha participat en el Campionat del Món de Marató on ha finalitzat en 16a posició. La millor atleta catalana de fons del moment de ben segur oferirà una bona cursa el proper 27 d’octubre.

Altres atletes femenines que hi haurà a la 21a edició de la Cursa Bombers de Barcelona són Bárbara Ramon i Sara Loher.

En categoria masculina Marc Alcalà també repeteix en la cursa més popular de la ciutat de Barcelona amb la intenció de revalidar també el triomf. Alcalà, que és Campió d’Espanya en 1.500m, no arriba en les seves millors condicions, ja que tot just surt d’una lesió que l’ha tingut un temps aturat.

Els principals competidors d’Alcalà són l’atleta olímpic i campió d’Espanya en diferents ocasions, Carles Castillejo, qui també ha pujat al segon esglaó del podi de la Cursa Bombers els anys 2016 i 2017; Llorenç Sales, sisè classificat de la passada edició; Mourad Mounin o Abderrahim El Jaafari, tercer classificat de la Cursa Bombers 2017 i quart el 2018.

Les inscripcions per la cursa estaran disponibles fins el diumenge 20/10. bit.ly/2AS7xth

Els atletes d’elit del 2019