En marxa els entrenaments oficials de la Cursa Bombers 2019

Ja són tres els entrenaments presencials de la #cursabombers que hem gaudit amb alguns dels runners inscrits a la cursa. L’objectiu dels nostres entrenaments és que els runners inscrits puguin assolir els objectius que s’han marcat de cara al 27 d’octubre.

El primer entrenament celebrat el 30/9 al parc de bombers de Llevant Poblenou va ser tot un èxit, era el primer cop que vam decidir oferir un entrenament dins de les instal·lacions dels Bombers de Barcelona i la  experiència va ser molt positiva. El nostre director esportiu Roger Roca va fer de director d’orquestra marcant el ritme de tota la sessió que es va allargar prop d’una horta i mitja. Vam comptar amb la presència d’alguns bombers de Barcelona que van aprofitar la ocasió per entrenar amb un crack com en Roger.
Fotos entrenament 30/9 Parc de Llevant: https://www.flickr.com/photos/144624915@N06/albums/72157711150607908

https://www.instagram.com/p/B3Wex8eo0Y4/?utm_source=ig_web_copy_link

ONFIRE amb l’equip Cursa Bombers Women’s Club

La posada en marxa per segon any consecutiu del nostre club de running femení és una realitat després d’haver realitzat ja dos dels tres entrenaments programats per aquesta posada a punt prèvia a la cursa. El nostre equip d’entrenadores format per GO Miriam i per Fisiotxell està guanyant seguidores a cada entrenament i estem formant un gran grup que s’ajuntarà per córrer els 10k de la #cursabombers de manera conjunta i en equip!

El primer entrenament celebrat al complex esportiu Joan Serrahíma va ser un bon punt de partida per a les noies del nostre club, que en alguns moments van patir de valent amb les sèries i el ritme imposat per la nostra entrenadora Go Miriam, però ho van donar tot i van estar en tot moment ateses pel nostre equip, que no va dubtar en aconsellar i ensenyar els millors tips per a gent que s’inicia en el running.
Fotos entrenament 2/10: https://www.flickr.com/photos/144624915@N06/albums/72157711171168727

El segon entrenament es va celebrar aquest dilluns passat, i va ser un entrenament amb falta de llum però amb aires d’aventura, el grup de noies va créixer respecte al primer entrenament i la sessió per la carretera de les aigües va ser tot un èxit. Escalfaments i consells per prevenir lesions a l’inici de l’entrenament amb Fisiotxell i posteriorment les noies van rodar durant mitja hora llarga amb les llums de Barcelona als seus peus.
Fotos entrenament 7/10: https://www.flickr.com/photos/144624915@N06/albums/72157694196724161/page2

https://www.instagram.com/p/B3SMFYBooZK/?utm_source=ig_web_copy_link

El proper i últim entrenament previ cursa del Women’s Club tindrà lloc el dilluns 14/10 a les 19:30 amb sortida al centre Fisiotxell de Badalona (c/ Sant Joaquim nº 12 08911 Badalona).

El gran dia es avui, ja que ha arribat le dia del macroentrenament de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, un entrenament dirigit per Roger Roca conjuntament amb La Bolsa del Corredor i el nostre invitat especial, una persona  què te ADN Bombers, i tots el coneixeu com a Pitufollow. Ell s’encarregarà de donar suport en els exercicis proposats per a la sessió d’aquesta tarda i compartir-ho amb tots vosaltres.

Així doncs l’objectiu que tenim tots al cap és la #cursabombers. Lesa inscripcions seguiran obertes per dues setmanes més així que si encara no estàs a la llista dels inscrits:  bit.ly/2AS7xth