ADN Bombers amb Pitufollow

El runner tot terreny Sergi Turull alias @pitufollow tornarà a colaborar per segon any consecutiu amb la #cursabombers en una sèrie de vídeos de 3 capítols on parlarem amb gent que te ADN Bombers. A partir de la setmana vinent podreu gaudir d’un d’aquest capítols a les nostres xarxes socials. Els dijous són els dies programats per a la presentació d’aquest capítols que es basen en donar paraula a certs personatges que d’una manera o altra viuen la #cursabombers de manera molt intensa i la cursa forma part de les seves vides.

Tots els continguts estaran comandats pel nostre presentador Pitufollow, que de manera molt familiar, entrevistarà aquestes persones per tal de buscar el costat més proper i emocional de la #cursabombers

A més recordem que el proper dimecres 9 d’octubre a les 19:30 tenim un macroentrenament programat pels nostres inscrits a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. L’entrenament serà dirigit pel nostre director esportiu Roger Roca i el nostre runner amb ADN Bombers Pitufollow.
Recorda que el requisit indispensable per poder participar en els entrenaments presencials és estar inscrit a la #cursabombers 2019: bit.ly/2AS7xth

ADN Bombers amb Pitufollow

Inscriu-te a l’entrenament: http://bit.ly/Entrenaments