Doctor Prats actuarà en directe a la Cursa Bombers 2019

  • El grup de música Doctor Prats serà l’encarregat de donar el tret de sortida de la Cursa Bombers de Barcelona 2019 amb una actuació en directe.
  • El 27 d’octubre l’Avinguda Marquès de l’Argentera de Barcelona serà un nou escenari musical i esportiu.

La Cursa Bombers de Barcelona és una de les proves atlètiques més populars de la ciutat. Principalment per la participació de centenars de bombers vestits amb l’equip d’intervenció que són un exemple de superació, constància i treball en equip. Però també s’ha caracteritzat per ser una cursa que ofereix sortides espectaculars.

Enguany la Cursa Bombers de Barcelona farà un pas més i comptarà amb el grup de música català que sona a tot arreu: Doctor Prats. Per primer cop un grup de música tocarà en directe a la sortida d’una cursa popular. Al voltant dels 15.000 participants que s’espera que hi haurà a la línia de sortida el proper 27 d’octubre podran escalfar i agafar tota l’energia necessària per recórrer els 10km al ritme de les cançons més populars de Doctor Prats.

L’actuació començarà una estona abans de la sortida, així que recomanem a tots els corredors i corredores i a totes aquelles persones que vulguin animar als runners que s’acostin a la zona de sortida amb temps. El grup estarà ubicat en un lloc visible per a tothom i ben particular, que deixarem com a sorpresa per descobrir-ho en directe el diumenge 27 d’octubre.

Doctor Prats, benvinguts a la Cursa Bombers!