Aigües de Barcelona patrocinador oficial de la Cursa de Bombers de Barcelona 2019
–   La companyia serà l’encarregada dels avituallament oficials, en els quals s’oferirà aigua de l’aixeta en gots totalment compostables
–  El ritme d’inscripcions per la 21a edició és alt i s’espera arribar als 15.000 participants a la sortida del 27 d’octubre.

Des del 2016 la Cursa Bombers de Barcelona treballa per ser una prova sostenible. Entre les mesures que adopta, hi ha la d’oferir un servei d’avituallament que redueix al màxim els residus plàstics. Aquest 2019, la Cursa Bombers de Barcelona podrà continuar oferint aquest tipus d’avituallament sostenible gràcies a la col·laboració amb Aigües de Barcelona com a Patrocinador Oficial.

L’Espai Bombers de Barcelona – espai museu que ofereix informació, fotografies, vídeos i elements dels bombers de la ciutat – ha estat l’escollit per a signar el contracte de col·laboració entre les entitats d’Aigües de Barcelona, l’Institut Barcelona Esports, Bombers de Barcelona i l’empresa que realitza la direcció executiva de la cursa, Seven Mila. La Sra. Maria Salamero, Directora d’Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d’Aigües de Barcelona, el Sr. Gabriel Arranz, director d’Esdeveniments i Promoció Esportiva de l’Ajuntament de Barcelona i el Sr. Sebastià Massagué, director de Bombers  de Barcelona, han estat presents a l’acte.

La 21a edició de la Cursa Bombers de Barcelona que tindrà lloc el diumenge 27 d’octubre oferirà a tots els corredors i corredores un total de 3 avituallaments. El primer, ubicat al quilòmetre 4; el segon al quilòmetre 7 i el darrer ja un cop creuada la línia de meta. Cada un d’aquests avituallaments comptarà amb un ampli número de voluntaris que faran que el funcionament d’aquest servei sigui el millor possible. S’utilitzaran gots totalment compostables i amb la inscripció: “Sols hi ha una meta, salvar el planeta. Beu aigua de l’aixeta”, animant els participants a fer un gest en favor de la sostenibilitat. L’aigua que es distribueix a la ciutat de Barcelona disposa de la certificació  ISO 22.000 de seguretat alimentària, que l’equipara a qualsevol altre aliment.

Enguany s’espera que al voltant de 300 bombers i 15.000 persones prenguin la sortida per recórrer conjuntament els 10 quilòmetres de la prova popular barcelonina.

INSCRIPCIONS: www.cursadebombers.barcelona