• En un mes la ciutat de Barcelona tornarà a homenatjar els seus Bombers acompanyant-los en el recorregut de 10 quilòmetres de la prova. 

  • El ritme d’inscripcions per la 21a edició és alt i s’espera arribar als 15.000 participants a la sortida del 27 d’octubre.

Arriba el moment de la veritat. Els bombers i bomberes de Barcelona, així com d’altres localitats i països, conjuntament amb els corredors i corredores populars ja compten els dies per tornar a recórrer junts la ciutat de Barcelona. D’aquí a tot just un mes, el dia 27 d’octubre, se celebrarà la 21a edició de la Cursa Bombers de Barcelona.

A falta d’un mes per la Cursa, la previsió és que al voltant de 15.000 persones i uns 300 bombers  – dels quals uns 250 equipats amb l’equip d’intervenció de prop de 20kg – participin a la Cursa Bombers de Barcelona 2019.

Comencen els entrenaments

El passat mes d’agost va iniciar el pla d’entrenaments online perquè tothom tingui una guia per arribar al 27 d’octubre en les millors condicions possibles per assolir el repte individual de cadascú.

A partir del dia 30 de setembre en endavant, s’han planificat un total de 6 entrenaments presencials a Barcelona per tal que tots els corredors i corredores que estiguin preparant la Cursa Bombers de Barcelona 2019 puguin compartir una estona d’esport plegats. Cada un d’ells serà especial i únic per diferents motius, en un Parc de Bombers de Barcelona, a l’Estadi Olímpic de Montjuic i al Parc de la Ciutadella. Els altres tres entrenaments, seran els organitzats pel Women’s Club by Cursa Bombers, una secció creada la passada edició per fomentar l’esport i el running entre les dones. Un grup liderat per l’entrenadora personal i influencer Go_Miriam i la fisioterapeuta i nutricionista, FisioTxell.

L’edició més solidària

Aquest any la Cursa ha volgut créixer en solidaritat. A més de convertir els xips blancs en donacions per a Càritas, enguany la Cursa ofereix als corredors i corredores l’oportunitat de convertir els seus reptes esportius en reptes solidaris mitjançant la fundació migranodearena.org.