Apunta’t al Cursa Bombers Women’s Club
El club de running femení comptarà amb dues entrenadores en aquesta segona edició: Go Miriam i FIsiotxell.

Per segon any consecutiu el club de running femení és una realitat. Després de l’èxit de l’anterior edició on el Women’s Club va ser un prova pilot i la participació per part de les nostres inscrites va ser molt bona, així que aquest any hem decidit donar un pas més.
Augmentem el nostre team amb una segona entrenadora. La fisioterapeuta i fanàtica de l’esport Meritxell Sanz alias Fisiotxell s’afegeix al equip d’entrenadores junt amb la Miriam Garcia “Go Miriam” per formar una tandem perfecte de cara a preparar a moltes de les nostres runners de cara a la bombers.

“Incorporar hàbits saludables en el món del running femení. Aconseguir l’objectiu de la cursa de forma eficaç i segura, per totes les dones corredores i futures corredores. I sobre tot divertir-nos fent sport.” – Fisiotxell.

“Agraïda de col·laborar per segon any a la cursa més emblemàtica de la meva ciutat. Amb aquest projecte Busquem inspirar, ajudar i motivar les noies a aconseguir els seus objectius creant una base sòlida que els ajudi a prevenir, rendir i gaudir per igual d’aquest meravellós esport. Transmetre que cadascuna de nosaltres som diferents però totes podem aconseguir molt més del que creiem.” – Go Miriam

 

Ver esta publicación en Instagram

 

NOIES! Per segon any consecutiu presentem el #cursabombers Women’s Club! 🔥🚨 Aquest any dirigit per @go_miriam i @fisiotxell 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ i seran les encarregades de fer-hos arribar a tope el proper 27 d’octubre! Disposareu de tres entrenaments presencials en tres localitzacions diferents: 2/10 – 19:30 – Estadi municipal Joan Serrahíma 👉🏼 Apunta’t: http://bit.ly/Entrenaments 7/10 – 19:30 – Carretera de les aigües 14/10 – 19:30 – Espai Fisiotxell Badalona A més les nostres entrenadores tenen uns quants consells que us anirem donant cada setmana! Requisit indispensable 👉🏼 estar inscrit a la #cursabombers #estemonfire

Una publicación compartida de Cursa Bombers Barcelona (@cursadebombers) el

Aquest any comptarem amb 3 entrenaments presencials dirigits per el nostre equip amb el recolzament del nostre director esportiu Roger Roca per totes les inscrites a la #cursabombers que vulguin participar:

Dimecres 2/10 – 19:30 – Estadi municipal Joan Serrahíma

Dilluns 7/10 – 19:30 – Carretera de les aigües

Dilluns 14/10 – 19:30 – Espai Fisiotxell Badalona

Pots inscriure’t en el primer dels entrenaments aquí 👉🏼 http://bit.ly/Entrenaments

A més les nostres entrenadores us esperaran a la sortida de la #cursabombers per recórrer els 10k i acompanyar-vos en el vostre repte fins a l’últim metre de la bombers.
Per últim, a partir de la setmana vinent rebreu videoconsells setmanals per part de la Miriam i la Meritxell amb tips que us poden ser útils de cara a tenir-ho tot llest i ready per a la #cursabombers.

Si encara no esteu inscrites a la bombers i voleu formar part del nostre club de running femení podeu fer el primer pas aquí

#estemONFIRE