Caixabank renova un any més el patrocini amb la Cursa Bombers 2019!

L’entitat financera Caixabank donarà suport per quart any consecutiu a la Cursa Bombers de Barcelona 2019. Mitjançant aquest patrocini, CaixaBank segueix apostant per aquesta cursa, amb la que comparteix valors como l’esperit de superació, constància i treball en equip. Com cada any un grup de treballadors de CaixaBank representarà l’entitat durant la cursa el proper 27 d’octubre.

La Cursa Bombers de Barcelona és un clar exemple de com aconseguir un repte mitjançant el treball i esforç realitzat durant setmanes, la dedicació i també la motivació i suport de companys. Els Bombers de Barcelona ho demostren dia a dia en el seu treball i també ho demostren el dia de la cursa, recorrent els 10km equipats amb els més de 20kg de l’equipament de bombers.

A poc més d’un mes vista de la Cursa Bombers 2019 són ja molts els runners que han decidit prendre sortida un any mésd amb la filosofia del treball i esforç per arribar al 27 d’octubre en plenes condicions i poder complir el seu objectiu.

Inscripcions disponibles a la nostra WEB! 

#estemONFIRE

________________________________________________________

Caixabank i els valors saludables en base al running.

 A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l’entitat financera manté l’aposta per les proves populars atlètiques més representatives en l’àmbit nacional amb les que comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L’entitat ha patrocinat 36 carreres populars a Espanya, sempre en col·laboració amb el territori d’influència. Mitjançant el suport a aquestes curses populars, CaixaBank també genera entre els seus treballadors un orgull de pertinència i el foment d’uns hàbits saludables als quals ja s’han inscrit més d’11.000 empleats.

Al mateix temps, la implicació de l’esport amb l’entitat s’ha materialitzat amb la formació d’un gran nombre d’equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l’esport que també formen part de la cultura Caixabank.