Arriben els entrenaments presencials de la Cursa Bombers 2019.

Estem a quasi un mes vista d’una nova edició de la #cursabombers i un any més volem oferir als nostres runners aquest calendari d’entrenaments presencials on tots els inscrits a la cursa que s’animin podran venir a entrenar amb nosaltres.

Per segon any consecutiu els entrenaments estaran dividits en dos grans grups. Un grup mixte i el Cursa Bombers Women’s Club que estarà capitanejat per dues entrenadores amb les quals ens encanta treballar i que en els propers dies us presentarem.

3 entrenaments són els que es portaran a terme amb cada grup i tenim grans localitzacions preparades perquè si vens a entrenar amb la Cursa Bombers t’emportis a casa una experiència inoblidable. Les localitzacions van des de una bona sessió a la carretera de les aigües fina a entrenaments en llocs icònics com poden ser l’Estadi Olímpic o un parc dels Bombers de Barcelona.

Arriben els entrenaments presencials

Aquestes sessions estaran liderades i coordinades pel nostre director esportiu i ex-campió del món de Duatló, en Roger Roca que no us treurà l’ull de sobre durant els entrenaments i ens ensenyarà consells i tècniques per millorar el nostre running. A part del Roger, treballarem conjuntament amb col·laboradors com La Bolsa Del Corredor per gestionar algunes d’aquestes sessions, i per últim tindrem alguns convidats que de moment no us direm.

El 27/10 tots tenim en el punt de mira la #cursabombers de Barcelona 2019 i el primer pas per entrenar amb nosaltres és acceptar el repte i fer la teva inscripció: bit.ly/2AS7xth

#estemONFIRE