La Cursa de Bombers de Barcelona i migranodearena.org i s’uneixen per donar-te l’oportunitat de convertir el teu repte esportiu en un repte solidari.

La Cursa de Bombers de Barcelona 2019 no viu d’esquena a la solidaritat. És per això que aquest any fem una aposta més forta per fer la Cursa més solidària que mai.

Entre els valors que fomenta l’esport i que la Cursa Bombers de Barcelona comparteix hi trobem la constància, la superació, el companyerisme, el suport, l’amistat… Tots ells són els valors de les entitats que treballen per millorar els desequilibris socials, per ajudar aquells que més ho necessiten. I és en aquesta línia que des de la Cursa Bombers us volem donar diferents vies per a formar part d’aquest col·lectiu solidari.

El xip blanc és solidari

Com sempre, els nostres xips blancs – els que cada un dels participants lloga per a participar a la cursa – destinaran part del seu cost a Càritas. Això sí, sempre i quan el xip s’entregui un cop creuada la línia de meta, així doncs, és imprescindible que el retornis quan acabis la teva cursa!

Donem suport als vostres projectes

Aquest any col·laborem amb la Fundació migranodearena.org. Es tracta d’una plataforma que ofereix tot allò necessari perquè aquells que ho vulguin puguin crear un repte amb l’objectiu de donar suport a entitats o organitzacions sense ànims de lucre. Descobreix com pots donar suport a algun dels reptes que ja estan creats o com pots crear el teu propi repte!

El que et proposem és molt senzill: afegeix un repte solidari al teu repte esportiu i recolza a l’organització que vulguis. (ONG, fundació o Associació).

Pots donar suport a la causa que més t’interessi: Salut, investigació mèdica, excussió social, cooperació internacional, infància, medi ambient, etc. A migranodearena.org hi ha més de 2.600 organitzacions sense ànims de lucre a qui dedicar la prova.

Com convertir-te en líder solidari?
  1. Inicia sessió a migranodearena.com o registra’t.
  2. Clica el botó crea el teu repte.
  3. Selecciona la categoria “Esdeveniment esportiu” i la prova “Cursa de Bombers 2019”
  4. Tria a l’ONG que vols donar suport.
  5. Descriu el eu repte solidari: Explica la teva història, afegeix fotos i un vídeo i estableix l’objectiu de recaptació.
  6. Comparteix el teu repte solidari: anima que tots els teus Amics i família col·laborin en el teu repte de recaptació.

Contacte de migranodearena.com: Per demanar més informació o resoldre dubtes contacteu amb migranodearena.org a info@migranodearena.org

Podi solidari

L’objectiu d’aquesta vessant solidària és donar a conèixer els vostres reptes al màxim nombre de gent possible, de manera que pugueu assolir el repte i ajudar a aquells que vosaltres vulgueu. Per a donar-vos un extra de motivació i aconsguir recaptar tants diners com pugueu, hem creat el podi solidari.

D’una banda, aquells 5 reptes que hagin obtingut més diners tindran l’oportunitat de pujar al podi de la Cursa Bombers un cop finalitzada la prova el dia 27 d’octubre. Però a més, mitjançant els donatius que s’estan recollint amb les inscripcions cap a Bombers Solidaris, els bombers han decidit que voldran repartir aquests diners entre aquests 5 reptes. Així doncs, l’entitat o ong amb la qual col·laboreu rebrà encara una injecció extra de la solidaritat de tots els participants inscrits que hagin volgut col·laborar.

Si teniu qualsevol dubte, podeu consultar tota la informació aquí.