Tempel Group with Getac nou col·laborador oficial de la Cursa Bombers de Barcelona 2019

Tempel Group with Getac es converteix en col·laborador oficial de la Cursa Bombers de Barcelona 2019. La companyia Tempel Group ha volgut formar part d’aquesta aventura amb el motiu del seu “40+1” aniversari introduïnt a Getac, el fabricant referència en el món dels dispositius electrònics “rugged”.

La paraula rugged que defineix els dispositius de Getac significa “dissenyat i fabricat per a ser utilitzat dins d’ambients agressius, on les altes temperatures, la pols, humitat, vibracions i les caigudes formen part de l’entorn operatiu del treball.” Un entorn en el que viuen dia a dia els Bombers de Barcelona.

En paraules del CEO de la empresa, Pedro Peñaens complau participar en la 21ª edició de la Cursa Bombers de la nostra ciutat.” Considerem que és la millor forma de generar sinergies i demostrar que estem “dissenyats per resistir”.

Així doncs donem la benvinguda a un nou col·laborador que també esperarem a las sortida de la cursa el proper 27 d’octubre per gaudir de la nostra passió: el running!

Inscripcions obertes: bit.ly/2AS7xth

#estemONFIRE