Ha sigut un any peculiar per la Cursa Bombers de Barcelona. El canvi de data ha fet modificar els plans per a molts però ara ja ha arribat el moment de començar el compte enrere per a la 21a edició de la cursa 10k més important de Barcelona. Ja només queden 2 mesos per a reunir fins a 15.000 corredors i corredores a la línia de sortida, a l’Avinguda Marquès de l’Argentera.

Malgrat el canvi de data, la Cursa es presenta molt interessant. Des de l’organització s’estan preparant novetats i alguna sorpresa que de ben segur seran molt atractives per a tots els runners.

Luanvi, un cop més al costat de la Bombers

A principis de juliol es va presentar la samarreta amb una peculiaritat tècnica que fins ara cap altra cursa de Barcelona havia fet servir. Enguany la Cursa Bombers de Barcelona, que manté com a partner tècnic la marca valenciana Luanvi, comptarà amb una samarreta 100% sublimada, és a dir, que els 360º de la samarreta compten amb dibuix. Un disseny que s’ha preparat des de l’Ajuntament de Barcelona amb una sessió de fotos amb un grup de Bombers de Barcelona.

Inici d’entrenaments online

La setmana passada es va donar el tret de sortida a la preparació de la Cursa Bombers 2019 amb un pla d’entrenaments online. Es tracta d’una planificació creada pel director esportiu de la Cursa d’una durada de 10 setmanes. Així tots aquells que ho vulguin podran seguir una guia creada específicament per a l’ocasió i arribar a la meta complint el seu objectiu. S’han preparat fins a 5 opcions: acabar cursa, sub 60’, sub 50’, sub 45’, sub 40.

Entrenaments a Barcelona

I per començar a escalfar cames conjuntament, aviat presentarem el pla d’entrenaments presencials a Barcelona. Així tots aquells que ho vulguin podran reunir-se i conèixer a corredors i corredores amb qui participar a la Cursa Bombers del proper 27 d’octubre.