Prepara’t per a la Cursa Bombers 2019 amb un dels plans d’entrenaments de 10 setmanes que el nostre director esportiu Roger Roca ha preparat per a tu. 5 plans per 5 objectius diferents. Comencem?

Van passant els dies i encara que no ho sembli, la Cursa Bombers de Barcelona 2019 està aquí mateix. Com cada any, volem que arribis al dia 27 d’octubre 2019 amb les condicions físiques ideals per complir amb el teu objectiu de la Cursa Bombers.

Per a alguns la Cursa Bombers de Barcelona és una cursa marcada en el calendari esportiu any rere any. Per a altres, una de les curses que no volen deixar passar i sempre que poden, allà hi són, a les 8:30 del matí a l’Avinguda Marquès de l’Argentera per escalfar i estar preparats per a la gran sortida de les 9:00h. I per a molts altres, es tracta d’un gran repte. El desafiament de completar per primera vegada una cursa de 10 quilòmetres.

Cada un de vosaltres, dels 15.000 corredors i corredores que us planteu a la sortida per gaudir amb amics, família i també amb vosaltres mateixos del running, esteu allà amb un objectiu. De fet són 15.000 objectius diferents ja que cada un arriba al dia amb una trajectòria diferent. Nosaltres volem formar part d’aquest camí previ i és per això que us volem ajudar i col·laborar oferint fins a 5 plans diferents d’entrenament.

Aquests entrenaments estan planificats en funció de l’objectiu i l’experiència de cada un en el món del running. Els podeu trobar tots aquí. En el nostre Pla d’entrenaments creat i dissenyat pel director esportiu de la Cursa Bombers, Roger Roca. Ell ha aplicat en aquests plans la seva experiència com a atleta professional, Campió del Món de Duatló, Campió d’Espanya de Marató, entrenador d’atletisme i triatló i millor entrenador revelació RFEA de 2004. Així que, endavant amb el vostre entrenament, comença el compte enrere !

I a més, properament anunciarem el calendari d’entrenaments que realitzarem a Barcelona.