La Cursa Bombers presenta una novetat important per aquest 2019 de la mà del nostre patrocinador tècnic, Luanvi: una samarreta que utilitza la tècnica de sublimació. Així doncs, enguany la samarreta de la Cursa Bombers tindrà un dibuix que omplirà el 100% de la samarreta.

Aquesta novetat no és important només a nivell de disseny sinó també tècnic, ja que la sublimació permet imprimir sobre la tela sense tapar el porus de la samarreta fent que pugui mantenir la transpiració del teixit mantenint les seves característiques tècniques intactes.

S’ha treballat un disseny inspirat en els bombers de Barcelona, amb una imatge que combina unes vambes esportives amb l’equip d’intervenció dels bombers i un dels seus camions.

S’han preparat dos models, un de màniga curta (homes) i un de sense mànigues (dona). El tallatge es mantindrà igual que en l’anterior edició, ja que serà el mateix model que es va fer servir amb Luanvi per la Cursa Bombers 2018.