La Cursa Bombers de Barcelona 2019 canvia de data.

Degut a la celebració de les eleccions generals el proper 28 d’abril, la Cursa Bombers de Barcelona ha de traslladar la seva data de realització. Per compatibilitat amb el calendari anual de proves esportives ja establert, la nova data és diumenge 27 d’octubre de 2019. Esperem comptar amb la vostra participació!
 
El canvi de data no afectara a la sortida que seguirà sent des de l’Av. Marquès de l’Argentera, la hora de sortida que es mantindrà a les 9 del matí, i el recorregut que seguirà intacte per vosaltres, runners.
 
Tots els ja inscrits per l’antiga data mantindran la seva inscripció de cara al 27 d’octubre. Us hi esperem per una nova edició de la cursa bombers de Barcelona carregada d’emocions i espectacle. En cas de no poder participar a la cursa el 27 d’octubre, la data límit per a sol·licitar el retorn de la inscripció serà el diumenge 21 d’abril, data límit d’inscripció de la primera data de la cursa. Potseriorment no s’ademtrà cap devolució.
Les inscripcions seguiexen obertes: http://bit.ly/2RL4gCm
 
#estemONFIRE