Aquest dijous 26 d’abril s’han entregat els premis GAES Et Cuida en l’últim acte oficial de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona.

La 20a runnerINN Cursa Bombers de barcelona 2018 es va celebrar el passat diumenge 22 d’abril. Aquest dijous 26 d’abril, s’ha realitzat l’últim acte oficial de la Cursa: l’entrega dels premis GAES Et Cuida. El patrocinador de la prova, GAES, amb la seva campanya, GAES Et Cuida, pretén fomentar l’esport, la vida sana, la nutrició i altres valors entre la comunitat de gent gran. Per aquest motiu, premia als runners d’edat més avançada.

Per tercer any consecutiu la companyia GAES ha fet entrega dels premis GAES Et Cuida a aquells runners que no els importa l’edat per acabar la cursa de 10km més popular de la ciutat.

Els guardonats han estat: Toni Bernadó, amb un temps de 32:18 i Eulalia Alonso Carbonell 42:42 en la categoria de +50. Pel que fa a la categoria +60: José Manuel Fernandez Guirado (37:13) i Maria Mercè Mata (49:45) han estat els premiats.

Peu de foto: Guanyadors Premi GAES Et Cuida 2018.