El Barça guanya la runnerINN Cursa Bombers: Marc Alcalà i Marta Galimany primers classificats de la 20a edició.

Més de 350 bombers han acompanyat a 14.000 corredors i corredores a celebrar el vintè aniversari de la cursa més popular de la ciutat.

Barcelona 22 d’abril 2018

Barcelona ha viscut una gran festa de l’esport per celebrar 20 anys de la runnerINN Cursa Bombersde Barcelona. Un total de 350 bombers, provinents de Barcelona, la Generalitat, Aena, Andorra, França i Itàlia, han pres la sortida obrint pas als 14.000 corredors i corredores que avui han trepitjat els carrers de la ciutat de Barcelona per aconseguir milers d’objectius diferents: millorar marca, fer la primera 10k, gaudir amb els amics, amb la família, superar reptes personals…

Després de 20 anys, la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona ha seguit encenent la flama de l’esperit esportiu i popular. Enguany, la prova ha continuat creixent i la participació en aquest 20è aniversari haaugmentat un 10%. També entre les dones que han sigut més d’un 36% de tots els inscrits, superant la xifra de dones d’anteriors edicions.

El Barça guanya la runnerINN Cursa Bombers: Marc Alcalà i Marta Galimany, els més ràpids

Doble triomf català a la 20a runnerINN Cursa Bombers de Barcelona. Marc Alcalà ha estat el més ràpid en creuar la línia d’arribada dels 10 quilòmetres amb un temps de 29:29. Per darrere, els seus dos companys del Futbol Club Barcelona, Mohamed Zarhouni (29:33) i Ibrahim Ezzaydouni (29:37).

En categoria femenina, la corredora de Valls Marta Galimany s’ha endut el seu segon triomf en aquesta popular cursa de Barcelona amb un temps de 33:54Míriam Ortiz ha sigut la segona noia més ràpida amb 34:20 i la tercera classificada, Janet Becerra (34:40).

L’alcaldessa Ada Colau ha estat l’encarregada d’entregar els trofeus als guanyadors d’aquesta 20a edició de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona. Al seu costat, també ha estat present la comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza.

Celebrant Sant Jordi

Avui, un dia abans de Sant Jordi, la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona també ha volgut celebrar aquesta diada tan especial. Els guanyadors, de la mà de l’alcadessa Ada Colau i comissionada Marta Carranza, i també un grup de corredors s’han endut una rosa de Sant Jordi per part dels Bombers de Barcelona.

La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona, una festa

Aquest diumenge la ciutat de Barcelona ha estat un cop més una gran festa. Els milers de ciutadans han pogut gaudir de l’èxit organitzatiu al llarg de tots els elements de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona: la fira del corredor, la sortida, els 10 quilòmetres, el guarda-roba… La cursa també ha sigut possible gràcies als més de 200 voluntaris que han col·laborat durant aquests dies. 

En nom de la direcció executiva de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona, Jordi Roquer, un cop finalitzada la cursa ha destacat que “avui hem pogut gaudir d’un gran dia d’esport amb els Bombers de Barcelona i també els 14.000 participants que ens han acompanyat.” També ha volgut agraïr a tots elspatrocinadors que han donat suport enguany: runnerINN, Luanvi, GAES, CaixaBank, Smart Autolica, Bauhaus, Torrot i la resta de col·laboradors.