La 20ª edició de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona es celebra aquest diumenge 22 d’abril a les 9:00h.

El tret de sortida de la vintena edició de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona està molt a prop. Aquest diumenge 22 d’abril a les 9:00h es realitzarà la sortida de la cursa popular de 10km més emblemàtica de la ciutat.

Què has de saber per arribar preparat a la sortida?

1. FIRA DEL CORREDOR

Has de passar per la Fira del Corredor, pavelló nº8 de la Fira de Barcelona, a recollir el dorsal, el xip, la samarreta i la bossa del corredor en l’horari que vas seleccionar. Només hauràs de presentar el comprovant d’inscripció i el DNI.

En cas que el vagi a buscar un acompanyant, haurà de portar el comprovant d’inscripció i la fotocòpia del DNI del participant.

Horaris:

Divendres: 10h – 14h / 14h – 20h

Dissabte: 10h – 14h / 14h – 20h

VISITA B-TRAVEL

Aquest any, la nostra Fira del Corredor, comparteix espai amb la Fira de Turisme de Catalunya B-Travel. Visita-la de manera gratuïta! Registra’t aquí i introdueix el codi 6A0B90BB per obtenir la teva entrada i la dels teus acompanyants sense cap cost.

Si et registres amb anterioritat, també col·laboraràs en què l’accés a la fira del corredor sigui més àgil!

2. SORTIDA

 Horari:

La prova comença a les 9:00h, per tant, intenta arribar cap a les 8:15h. Així tindràs temps de deixar la bossa al guarda-roba, trobar el teu calaix, escalfar i gaudir de l’ambient.

Com arribar-hi:

Preferiblement, utilitza el transport públic per arribar a l’Avinguda Marquès de l’Argentera. Pots arribar-hi amb les següents línies: D20 (Pg. Marítim / Ernest Lluch), H14 (Paral·lel / Fòrum), V15 (Barceloneta / Vall d’Hebron), 14 (Pl. Palau / Bonanova), 39 (Barceloneta / Horta), 45 (Pg. Marítim / Horta),  51 (Pla de Palau / C. Meridiana), 59 (Pg. Marítim / R. M. Cristina),  64 (Barceloneta / Pedralbes) i 120 (El Raval). En el cas que vinguis en cotxe, pots deixar-lo a l’aparcament de la Mar Bella, a 3,5km fins la sortida.

Guarda-roba:

En cas de necessitar-lo, podràs deixar una bossa amb totes les teves pertinences al guarda-roba. Estarà ubicat al CEM Ciutadella i la pista annexa exterior. Un guarda-roba que aquest any estarà preparat per BAUHAUS per millorar el servei al corredor.

I la més important: moltes ganes de passar-ho bé i celebrar de la millor forma els 20 anys amb nosaltres.