Voluntaris 2000 ajuda a mantindre l’esperit de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona any rere any. L’associació s’encarrega de buscar tot aquell personal imprescindible per la Cursa.

Voluntaris 2000 és una associació que s’encarrega de buscar tot aquell personal imprescindible de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona. L’entitat col·labora aproximadament amb 300 voluntaris per portar a terme les diferents activitats que es generen en una Cursa de més de 15 mil participants.

Els voluntaris s’encarregaran d’ajudar en els trams d’avituallament, d’entregar els dorsals, samarretes i xips a la Fira del Corredor i d’ajudar en els serveis de guarda-roba. Sens dubte, tot el personal de Voluntaris 2000 fa que els runners tinguin una millor experiència de la Cursa.

Des de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona volem donar les gràcies a Voluntaris 2000 per ajudar-nos a seguir encenent l’esperit any rere any. Sense ells, no podríem fer possible el nostre somni, tindre la millor cursa de 10k de la ciutat.

____________________________________________________________________

Sobre Voluntaris 2000

L’empresa catalana va néixer amb els Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992. Des d’aleshores ha col·laborat en els grans esdeveniments esportius i culturals de Catalunya aportant a diferents voluntaris. Inscriure’s a aquesta organització és gratis. L’únic requisit per formar part del grup de voluntaris és ser major de 16 anys.