La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona segueix apostant per la sostenivilitat e incorpora a Torrot com a col·laborador oficial per la 20ª edició.

Barcelona és una ciutat que al llarg dels últims anys ha realitzat una aposta forta per la mobilitat elèctrica. Per aquest motiu, la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona també vol donar suport a aquesta iniciativa amb la incorporació de Torrot com a col·laborador oficial.

Torrot, marca que forma part del Torrot Group, és una empresa amb casi 100 anys d’experiència en el sector de l’esport i la mobilitat. La marca, entra a formar part del grup de patrocinadors oficials de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona 2018. L’empresa, s’encarrega d’oferir a la cursa una sèrie de bicicletes i motos elèctriques. Aquestes, permetran fer el seguiment de la prova durant tot el recorregut sense que la circulació afecti ni a corredors ni a la ciutat.

Queden ja menys de tres setmanes per celebrar la 20a edició de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona. El pròxim diumenge 20 d’abril a les 9h milers de corredors i corredores prendran els carrers de Barcelona. Si tu també vols estar a la sortida, encara estàs a temps d’inscriure’t: https://xipgroc.cat/es/curses/Bombers2018/10k/inscripcio/run