La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona del pròxim 22 d’abril compromesa per segon any consecutiu amb accions benèfiques

La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona s’ha caracteritzat en les seves últimes edicions per la solidaritat i la feina per fer un món millor. Tots els corredors de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona que portin el xip blanc, adquirit amb la seva inscripció, podran entregar-lo un cop finalitzada la competició als encarregats de la prova. Així podran col·laborar amb l’ONG Acció Solidària i Logística.

ASL és una organització que té dues divisions. La primera s’encarrega de cooperar amb països pobres per la construcció d’escoles o hospitals. La segona tracta de l’Equip de Rescat en Emergències de Catalunya, un grup de persones destinades a cobrir diferents emergències sanitàries com la crisi de refugiats a Lesbos, Grècia.

Per aquest motiu, 0,80€ de cada xip blanc entregat aniran destinats a les diferents activitats de l’organització.

A més a més, si per error te l’emportes, no el llencis, el podràs fer arribar personalment o per correu postal. T’ho agrairan.

Apartat de correus, 4

Edifici La Vagoneta: Plaça de la Pau s/n

Sant Just Desvern 08960 (BCN)

Les inscripcions per la runerINN Cursa Bombers de Barcelona estan disponibles a la nostra pàgina web fins a esgotar dorsals o el 15 d’abril.

_______________

Acció Solidària i Logística ha treballat en els camps de refugiats de Lesbos, Grècia. També, ha ajudat en la millora dels horts comunitaris del poble de Medina Boudialabou, Senegal. A més a més, està construint l’escola Dionisio Herrera en la qual estan treballant des del 2014.

Et deixem un vídeo perquè vegis tot el que fa Acció Solidària i Logística.