El concessionari barceloní SMART Autolica és el nou col·laborador de vehicle oficial de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona del pròxim 22 d’abril.

La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona s’ha caracteritzat en les seves últimes edicions pel suport i treball a favor de la sostenibilitat. Aquest any, afegeix un element més per seguir sumant en aquesta línia: el nou vehicle oficial de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona per a aquest 2018, SMART Autolica, oferirà a la carrera vehicles elèctrics per fer el seguiment de la prova.

Al llarg dels 10 quilòmetres del recorregut, diferents vehicles realitzen un seguiment del cap de carrera, indicant temps des de la sortida ia més assegurant que el traçat està en perfectes condicions per a la celebració de la prova. El fet de ser un vehicle elèctric assegura que els corredors de primera línia no respirin de forma directa els gasos que expulsa un cotxe tradicional.

SMART Autolica se suma d’aquesta manera a la que serà una de les carreres més recordades de la història de la runnerINN Cursa Bombers, ja que el proper 22 d’abril se celebrarà el 20ª aniversari. Les inscripcions per a la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona estan disponibles aquí fins a esgotar dorsals o el 15 d’abril.