La runerINN Cursa Bombers de Barcelona segueix creixent internacionalment i aquest 2018 comptarà amb bombers francesos, belgues, italians i andorrans.

Any rere any, la runerINN Cursa Bombers de Barcelona va creixent a nivell internacional. No només amb runners que venen de diferents països a participar a la 10k més popular de la ciutat, sinó que també per part de bombers.

Quan falta poc més d’un mes perquè se celebri la 20a edició de la runerINN Cursa Bombers de Barcelona, ja s’ha confirmat que assistiran bombers de França, Bèlgica, Itàlia i Andorra. A dia d’avui, són més de 200 bombers inscrits per prendre la sortida el pròxim 22 d’abril.

Entre aquests 200 bombers que a dia d’avui ja tenen marcat al calendari la data de la celebració del 20 aniversari, trobem bombers de diferents cossos com son els de Barcelona, la Generalitat de Catalunya o AENA. Es preveu que en aquesta edició especial es pugui arribar a una de les participacions més elevades de bombers a la cita.

També són milers de runners que ja s’han inscrit per acompanyar als bombers a gaudir de la ciutat de Barcelona en un recorregut ràpid, idoni per millorar marca i també per aquells que realitzen la seva primera cursa de 10 kilòmetres.

Inscripcions disponibles fins esgotar dorsals o el 15 d’abril.