L’entitat financera CaixaBank aposta un any més per la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona 2018

La 20a edició de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona comptarà per tercer any consecutiu amb el suport de l’entitat financera CaixaBank. Mitjançant aquest patrocini, CaixaBank segueix apostant per l’esmentada competició esportiva, amb la que comparteix valors como l’esperit de superació, constància i treball en equip.. Portant-ho a la pràctica, un grup de treballadors de l’empresa prendran la sortida en la seva representació el proper 22 d’abril.

La runnerINN Cursa Bombers de Barcelona és un clar exemple de com aconseguir un repte mitjançant el treball i esforç realitzat durant setmanes, la dedicació i també la motivació i suport de companys. Els Bombers de Barcelona ho demostren dia a dia en el seu treball, però també en el dia de la cursa celebrant-ho amb tot el conjunt de bombers.

Són ja molts els runners que han decidit posar rumb a la runnerINN Cursa Bombers 2018  amb la filosofia del treball i esforç per arribar al 22 d’abril en plenes condicions i poder complir el seu objectiu.

Inscripcions disponibles a www.cursadebombers.barcelona fins a esgotar dorsals o el 15 d’abril.

________________________________________________________

Caixabank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

 A través del patrocini, Caixabank fomenta el progrés cultural, social y econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l’entitat financera manté l’aposta per les proves populars atlètiques més representatives en l’àmbit nacional amb les que comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L’entitat ha patrocinat 36 carreres populars a Espanya, sempre en col·laboració amb el territori d’influència. Mitjançant el suport a aquestes curses populars, Caixabank també genera entre els seus treballadors un orgull de pertinència i el foment d’uns hàbits saludables als quals ja s’han inscrit més d’11.000 empleats.

Al mateix temps, la implicació de l’esport amb l’entitat s’ha materialitzat amb la formació d’un gran nombre d’equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l’esport que també formen part de la cultura Caixabank.