La vintena edició de la Cursa de Bombers de Barcelona es disputa el pròxim 22 d’abril. Gràcies a Luanvi, patrocinador tècnic de l’esdeveniment, tens l’oportunitat de convertir-te en una de les llebres de la Cursa

Vols ser una de les llebres de la Cursa de Bombers de Barcelona? Pots aconseguir-ho gràcies a la marca de roba esportiva Luanvi, el patrocinador tècnic de la Cursa.

Què és una llebre?

A part de ser un animal semblant al conill… Segons Wikipedia, “les llebres es diferencien dels conills per les orelles grosses amb la punta negre a més de tindre el cos llarg i comprimit lateralment”.

En termes atlètics, les llebres, són aquelles persones que marquen un temps determinat. És a dir, els corredors poden saber gràcies a les llebres si estan anant al ritme que s’havien proposat o necessiten augmentar el seu compàs.

Ara, que ja saps que és una llebre. Has de saber que aquesta és una oportunitat única per guiar als runners de la Cursa a aconseguir els seus objectius. En la vintena edició de la Cursa, Hi haurà 16 llebres, 2 persones per cada marca. Establiran els següents temps: 1:10/1:05/1:00/0:55/0:50/0:45/0:40 i 0:37.

Com pots aconseguir ser una llebre de la Cursa de Bombers?

Aquest concurs es realitzarà via xarxes socials. Els participants hauran d’emplenar un formulari per acreditar els punts mínims per ser una de les dues places que sortegem.

Alguns dels requisits són: Millor marca personal en els 10 km i la millor marca de la temporada (2017-2018) en la modalitat de 10 km.

No perdis l’oportunitat de ser una de les llebres de la vintena edició de la Cursa de Bombers de Barcelona.

Omple el formulari per tindre l’ocasió de poder participar amb la Cursa.

En el cas que no vulguis ser una lleure, encara pots apuntar-te per disputar la cursa el pròxim 22 d’abril. Inscriu-te aquí.