Santi Roldan, conegut a Instagram com a @fantasias_de_un_runner col·labora amb la Cursa de Bombers 2018 en la seva 20a edició

Si vols aconseguir un dorsal per a tu i l’acompanyant que decideixis per la Cursa de Bombers de Barcelona 2018 només has de seguir els següents passos:

  1. Segueix-nos al nostre compte oficial d’Instagram (@cursadebombers) i a @fantasias_de_un_runner.
  2. Comenta aquesta foto etiquetant a la persona amb la qui voldries anar a la Cursa.
  3. Tindre sort i ser l’escollit entre tots els participants.

El Santi ja s’està entrenant per aconseguir el seu objectiu. Vol baixar la seva marca personal en la modalitat dels 10 km (00:35:02). Per si no fos prou, participarà a la Marató de Paris (8 d’abril) dues setmanes abans de la Cursa de Bombers. Segons els experts del sector, disputar una Marató abans de fer una cursa de 10 km és un condicionant per millorar la teva marca personal.

Esperem que ho aconsegueixi! Seria una bona notícia per celebrar els 20 anys de la primera edició de la Cursa de Bombers de Barcelona.

Si tu també necessites preparar-te, pots seguir els passos que la Cursa de Bombers ofereix. En Roger Roca, Campió del Món de Duatló, ha creat unes sessions d’entrenament de 10 setmanes perquè tots els runners puguin creuar la línia de meta aconseguint els seus objectius. Existeixen plans per aquells que realitzen per primera vegada una cursa de 10km. També, un pla per aquelles persones que volen baixar d’una hora y pels qui volen baixar de 50, 45 o 40 minuts.

Encara que no aconsegueixis guanyar el sorteig, no et pots perdre aquesta carrera popular. A més a més de @fantasias_de_un_runner també estaran altres influencers del món del running com @pitufollow i @magalidalix

Inscriu-te aquí: https://xipgroc.cat/ca/curses/Bombers2018/10k/inscripcio/run