Per tercer any consecutiu la companyia GAES Centres Auditius seguirà donant suport a la Cursa Bombers de Barcelona.
El diumenge 22 d’abril la Cursa Bombers celebrarà el seu 20è aniversari i serà una de les edicions més especials amb un gran homenatge als seus protagonistes, els bombers.

La companyia GAES Centres Auditius és ja una de les empreses més fidels a la Cursa Bombers de Barcelona. Per tercer any consecutiu serà present a la prova de 10 quilòmetres més popular de la ciutat comtal, que el proper 22 d’abril 2018 celebrarà la seva 20a edició.

Per GAES la pràctica esportiva reflecteix valors com la superaciól’esforç o la constància, factors que la pròpia companyia aplica dia a dia en el seu treball. És per això que vol seguir oferint suport a aquells participants de la Cursa Bombers de més edat. GAES comptarà així un any més amb el seu homenatge a la gent gran amb els premis GAES Et Té cura Cursa Bombers. Els participants de +50 i +60 comptaran amb el seu propi podi de la mà de GAES.

Milers de persones ja s’han apuntat al repte de participar i homenatjar els Bombers de Barcelona eldiumenge 22 d’abril 2018. Les inscripcions estan disponibles a la pàgina web de la prova www.cursadebombers.barcelona.