– La Cursa Bombers de Barcelona celebrarà el seu 20è aniversari amb una nova marca tècnica, la valenciana Luanvi.

– Les inscripcions pel proper 22 d’abril 2018 ja estan disponibles al web de la cursa i centenars de runners ja s’hi han apuntat.

Barcelona, 20 de desembre 2017

La Cursa Bombers de Barcelona celebra el proper 22 d’abril 2018 la seva 20a edició. Serà una gran festa de l’esport i com a tal no hi pot faltar una marca tècnica a qui apassiona l’esport en general i el running en particular com és Luanvi. La marca valenciana aposta per la gran cita de l’esport popular de Barcelona pels propers dos anys i serà l’encarregada de produir les samarretes de les 15.000 persones que participaran a la Cursa.

El Director General de Luanvi Vicente Tarancón, conjuntament amb el seu director comercial Javier Tarancón han estat presents a Barcelona per a donar el tret de sortida d’aquest nou camí que enceta la marca en el sector del running. Tots dos han assistit a l’Espai Bombers de la ciutat de Barcelona – inaugurat el passat any – al costat de Gabriel Arranz en representació de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Manel Pardo, director de Bombers de Barcelona; així com Joan Vehils, Director de comunicació i realacions institucionals del Grupo Zeta en representació dels organitzadors de la Cursa Bombers de Barcelona per tal d’oficialitzar el patrocini de Luanvi amb la Cursa Bomberspels anys 2018 i 2019.

Al llarg de les properes setmanes l’equip de Luanvi conjuntament amb l’organització de la prova i de l’Ajuntament de Barcelona treballaran en el disseny de la samarreta que tots els runners inscrits a la Cursa Bombers de Barcelona podran lluir el 22 d’abril 2018. A més, també es duran a terme diferents activitats durant els mesos previs a la prova per tal de fer més amena l’espera fins a l’esperada cita i arribar-hi en plena forma.

——-

Sobre Luanvi
Luanvi és una empresa valenciana que fabrica roba esportiva des de fa més de 40 anys. En els últims temps s’ha especialitzat en samarretes tècniques de running arribant a fabricar més de 376.107 samarretes durant el 2017. Aquests models són un referent en el mercat de l’esport popular i ofereix la màxima innovació i qualitat. És la marca oficial de curses a nivell nacional i internacional com la Mitja i la Marató de València Trinidad Alfonso EDP, Marató de Màlaga, Ponle Freno de Atresmedia, Carrera contra el Càncer de Madrid i Renault Street Run, entre d’altres.