• El diumenge 22 d’abril 2018 la Cursa Bombers de Barcelona celebrarà la seva 20a edició.

   
  • El període d’inscripcions per a la prova de running més popular de la ciutat comtal comença el dijous 2 de novembre.
La Cursa Bombers de Barcelona arribarà el dia 22 d’abril 2018 a la seva 20a edició. Serà un dia de celebració, no només per la festivitat que ja sol oferir aquesta popular cursa sinó perquè és un aniversari que no pot passar per alt.

Des de 1999 els bombers de Barcelona – i ara també d’altres localitats i països – celebren al costat de milers de ciutadans una jornada d’esport en el millor dels ambients. Els bombers són un dels conjunts més estimats per tota la societat i poder compartir amb ells un dia tan singular converteix la carrera en una de les proves d’atletisme popular més especials.

A la recerca d’un nou rècord

Amb motiu del 20è aniversari de la Cursa Bombers, des de l’organització i evidentment amb la col·laboració de Bombers de Barcelona es busca aconseguir el rècord de bombers que participin a la cita amb l’equip d’intervenció. Gran part d’ells seran bombers de Barcelona tot i que per a aquesta celebració també prendran la sortida bombers de la Generalitat, AENA i altres poblacions tant a nivell nacional com internacional.

El recorregut de sempre per recordar els orígens

El diumenge 22 d’abril, just abans de la celebració d’una de les festes catalanes més boniques com és Sant Jordi, al voltant de 16.000 persones prendran la sortida de la Cursa Bombers a l’Avinguda Marquès de l’Argentera, just davant de l’Estació de França. Un any més, aquests participants recorreran 10 quilòmetres en un traçat circular amb una altimetria molt bona per a principiants i també per a aquells que vulguin aconseguir algun objectiu concret. Tots ells passaran per llocs tan emblemàtics com l’estàtua de Colom o Arc de Triomf.

Diversió, esport i emotivitatQualsevol repte esportiu conté per si mateix un vessant d’emotivitat. A la Cursa Bombers es combina l’esforç amb la tenacitat que en el moment de creuar la meta es converteix en absoluta felicitat, sigui quin sigui l’objectiu marcat pels milers de persones que s’uneixen al repte i especialment pels principals protagonistes, els bombers.

Perquè aquesta combinació pugui portar al resultat esperat, des de l’organització s’ofereixen tot tipus d’activitats com plans d’entrenamentssessions presencials amb entrenadors de primer nivell iinfluencers, informació nutricionaltips per arribar en plena forma, etc.Inscripcions ja disponibles

Els runners previsors o aquells que vulguin marcar-se en el seu calendari un repte molt especial, ja poden preparar les sabatilles i sortir a prendre els carrers per posar-se a punt. Les inscripcions per a la 20a Cursa Bombers de Barcelona estan disponibles des d’aquest dijous 2 de novembre a http://bit.ly/InscripcionsCursaBombers2018.