Aquí tens tot el que necessites saber sobre la Fira del Corredor de la #cursabombers 2017, ubicada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjiuch

L’horari de recollida de dorsals i bossa del corredor serà divendres i dissabte a partir de les 10h i fins a les 20h. No oblidis que per a recollir el teu dorsal hauràs de presentar el teu DNI i el resguard de la inscripció (en cas que no puguis venir, pots enviar un amic amb el teu resguard d’inscripció i amb una foto o fotocòpia del teu DNI) i recorda si vens de fora de Barcelona demanar el ticket per a obtenir un bitllet de renfe-rodalies anada i tornada gratuït.

SI puges amb el teu cotxe podràs aparcar al parking del passeig olímpic, just a l’alçada entre l’estadi i el Palau Sant Jordi i si puges amb transport públic tens totes les rutes per venir aquí: http://opencamp.com/open-info/ i volem remarcar que no es pot accedir al recinte amb animals de companyia.

Tots els inscrits gaudireu d’un val 2×1 en la entrada a Open Camp Barcelona, el primer parc temàtic de l’esport de Barcelona.