Carles Castillejo i Jess Martin, els dos candidats a la victòria de la Cursa Bombers 2017 del proper 7 de maig.

La Cursa Bombers de Barcelona és una de les cites d’atletisme popular més destacades de la ciutat, però en ella, també participen un seguit d’atletes d’elit a la recerca de superar els seus millors registres i aconseguir el primer graó del podi.

En categoria masculina, el principal candidat a endur-se el triomf de la 19a edició de la Cursa Bombers de Barcelona és Carles Castillejo. Un atleta barceloní que en la passada edició va finalitzar segon i compta en el seu palmarès amb una marca de 27:39 en els 10km.

Els principals rivals de Castillejo seran Marc Alcalà, qui va aconseguir el tercer lloc en la passada edició; Mohamed Zarhouni, guanyador de la Cursa Bombers 2015; els marroquins Mourad el Banouri i Abderraim el Jaafari; l’andorrà Marcos Sanza; Jaume Leiva, Mohamed Benktib i Mohamed Azzouz.

Entre les noies, enguany el capdavant de la de cursa estarà liderada per l’atleta britànica Jess Martin, de 25 anys. Martin, establerta a Girona, va aconseguir el 2016 la seva millor marca en 10.000m en els trials britànics per als JJOO de Rio’16. El seu objectiu per a la Cursa és un sub33. Al costat d’ella, tindrem a la segona classificada de l’any passat, Judit Pla i la triatleta Sara Loehr, que va finalitzar 3a al 2016.