La Cursa Bombers de Barcelona del pròxim 7 de maig col·labora amb l’entitat Acció Solidària i Logística.
La Cursa Bombers de Barcelona sempre ha tingut una vessant solidària. Aquest any, la prova d’atletisme més popular de la ciutat col·labora amb l’entitat Acció Solidària i Logística (ACL), una ONG que compta amb una àmplia participació de bombers voluntaris.

ACL està dividia en dos grups, un de cooperació internacional en la qual realitzen tasques com a construcció d’escoles, pous, horts … i d’altra banda, una secció d’equip de rescat, que es coneix com Equip de Rescat en Emergències de Catalunya (EREC ), que està format majoritàriament per bombers i algun sanitari. És un grup que està preparat per sortir en emergències sanitàries com per exemple en casos de terratrèmols.

Els xips blancs són solidaris
Aquest any, la Cursa Bombers convertirà els xips blancs – xips de cronometratge de lloguer vàlids per a una única prova – en donacions per l’ASL. És per això que és important que tots aquells inscrits que participin amb el xip blanc lliurin el seu xip als voluntaris que es trobaran a la zona d’arribada de la Cursa. Així, el valor econòmic dels xips recollits aniran destinats a les activitats que realitza l’ASL.