La companyia GAES Centres Auditius repetirà aquest 2017 la seva aposta per la Cursa Bombers de Barcelona, ​​una de les cites atlètiques més populars de la ciutat.

El passat 2016 la companyia líder en correcció auditiva a Espanya, GAES, va començar la seva marxa a la Cursa Bombers de Barcelona. Després de la seva experiència com a patrocinador han decidit continuar en el mateix camí per a la 19a edició de la prova.

La Cursa Bombers, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant l’Insitut Barcelona Esports, és una de les proves d’atletisme més populars de la ciutat comtal. Amb una llarga història, aquesta serà la seva edició número 19, es tracta d’una cursa de 10 quilòmetres molt ben valorada tant pels atletes més professionals com per aquells runners més amateurs.

El proper 7 de maig milers de persones i centenars de bombers prendran les principals carrers de Barcelona en un traçat circular que tindrà com a punt d’inici i final l’Avinguda Marquès de l’Argentera, al davant de l’Estació de França.

Amb aquest patrocini, GAES dóna suport a la pràctica esportiva, que reflecteix valors com la superació, l’esforç o la constància, factors que la pròpia companyia aplica dia a dia en el seu treball.