El compte enrere per a la Cursa Bombers de Barcelona 2017 ja està en marxa. 

– El proper diumenge 7 de maig més de 15.000 persones i bombers prendran els carrers de Barcelona.

La Cursa Bombers 2017 celebra el proper 7 de maig la seva 19a edició. Ho fa tornant als seus orígens: amb el recorregut tradicional que ja va restablir la passada edició i ara, recuperant la seva data habitual a la primavera.

La principal novetat de la Cursa 2017 és el patrocinador tècnic de la prova, serà la marca esportiva espanyola Joma. Dedicada al món de l’esport des de fa molts anys, ha apostat una vegada més per l’running i en aquesta ocasió, per una prova d’atletisme popular que és cada vegada més valorada per runners aficionats.

La Cursa és una prova de 10 quilòmetres que ha aconseguit consagrar-se a llarg dels anys gràcies a diferents factors: els bombers, que fan la prova vestits amb l’equip d’intervenció i suposa un gran exemple d’esforç i superació; el recorregut, que permet a molts participants assolir la seva millor marca personal en distància de 10K; i els debutants, ja que es tracta d’una carrera fàcil i que moltes persones utilitzen com a començament de la seva “carrera” runner, tinguin l’edat que tinguin.

Només queden 30 dies perquè milers d’atletes i bombers surtin a recórrer els carrers principals de Barcelona. Les inscripcions ja estan disponibles a www.cursadebombers.barcelona.