Per segon any consecutiu, l’entitat CaixaBank serà patrocinador de la Cursa Bombers de Barcelona.

L’esport és un dels elements que moltes empreses i marques fan servir per poder transmetre valors com l’esperit de superació o la feina constant. Tots dos es troben dins del marc de la Cursa Bombers de Barcelona, que enguany celebra la seva 19a edició, i per això, CaixaBank vol continuar com a col·laborador de la cita.

Es tracta d’una de les proves atlètiques més populars de la ciutat de Barcelona i l’entitat financera no vol perdre aquesta oportunitat. Aquest 2017, la Cursa se celebrarà el diumenge 7 de maig, recuperant la seva data habitual a la primavera. Un cop més, centenars de bombers i milers de ciutadans recorreran els principals carrers de la capital catalana.

Inscripcions a: www.cursadebombers.barcelona