– La Cursa Bombers de Barcelona comptarà el proper 7 de maig amb el patrocini de la marca Joma.

– Joma serà l’encarregat de produir les samarretes dels més de 15.000 runners que prendran els carrers de Barcelona.
La 19a edició de la Cursa Bombers de Barcelona presenta una gran novetat: Joma serà el patrocinador tècnic. Aquesta incorporació suposa que la marca espanyola serà l’encarregada de lliurar a cada participant una bossa del corredor amb una samarreta commemorativa amb les grans qualitats que atresora la marca i el record d’una de les edicions més especials d’un dels esdeveniments esportius més importants de Barcelona.

En la seva expansió dins el món del running, Joma ha decidit apostar per una carrera amb gran tradició en una de les ciutats europees més importants, Barcelona. La marca espanyola patrocina aquest any entre moltes altres carreres, l’Ibiza Marathon i l’Ibiza 12K o la marató de Castelló. Joma és una marca que ha tingut sempre una gran presència en l’atletisme tant professional com amateur, patrocinant curses de gran importància com la Marató de Sevilla o Federacions d’Atletisme com l’espanyola o la mexicana.

Les inscripcions per a la Cursa Bombers de Barcelona del diumenge 7 de maig estan disponibles a www.cursadebombers.barcelona.

_____

Sobre Joma
Joma és la marca espanyola esportiva més important, amb més volum de vendes en el mercat esportiu, i al top ten de marques mundial. És una companyia 100% espanyola fundada per Fructuoso López el 1965, i des de llavors la seva progressió ha estat ràpida fins a estar present al mercat de més de 100 països. Des de la seva formació Joma ha estat molt vinculat principalment a dos esports: el futbol i l’atletisme. Actualment és l’encarregat de la indumentària de grans equips com Vila-real CF, Swansea City o la selecció nacional de Romania. Gràcies a aquests patrocinis Joma està present en totes les grans lligues de futbol del món i en totes les competicions internacionals.

En atletisme, la marca ha aconseguit una gran visibilitat en els últims anys a través al patrocini de la Reial Federació Espanyola. Un altre dels col·lectius que s’han incorporat recentment són els Comitès Olímpics com l’espanyol. A més, la marca vesteix grans esportistes d’altres disciplines com els tennistes Nicolás Almagro, Pablo Carreño o Marcel Granollers.