La Cursa Bombers de Barcelona es caracteritza per un circuit ràpid, fantàstic per fer marca personal o iniciar-se en aquest tipus de proves.

El proper diumenge 7 de maig els bombers de Barcelona al costat de més de 15.000 persones recorreran els carrers de la capital catalana durant 10 quilòmetres.

Amb sortida i arribada a un mateix punt, el recorregut de la Cursa Bombers de Barcelona és un dels traçats més ràpids homologats per la Federació Espanyola en distància de 10 quilòmetres.

El punt de sortida és l’Avinguda de Marquès de l’Argentera, just davant de l’Estació de França. D’allí, es passa per l’estàtua de Colom i es puja per l’Avinguda del Paral·lel, un dels punts amb més pendent del traçat. A partir d’aquest moment, són pràcticament quatre quilòmetres en pla, passant per Floridablanca i Gran Via. I a partir d’aquí es encara l’últim tram de la Cursa, la part més ràpida. Baixada fins al mateix punt de sortida per Marina, Ausiàs Marc, Ronda Sant Pere i el punt més esperat per tots els runners: Via Laietana.

Amb aquest fantàstic recorregut, la Cursa Bombers de Barcelona es converteix en una de les proves més ràpides, que permet a molts dels runners obtenir la seva millor marca personal en distància de 10K. A més, també es tracta d’un traçat ideal per a aquells runners que volen realitzar per primera vegada una prova d’aquesta distància. És una molt bona forma de començar a fer curses de 10 quilòmetres.

Inscripcions a: www.cursadebombers.barcelona