Segueix el pla de 10 setmanes preparat pel Campió del Món de duatló Roger Roca.

La Cursa Bombers de Barcelona, ​​que se celebrarà el diumenge 7 de maig, ha posat a disposició de tots els runners inscrits i interessats, un pla d’entrenament per arribar a la cita en les millors condicions. Es tracta d’un pla preparat pel Campió del Món de duatló Roger Roca, que ha treballat a consciència la planificació segons els diferents objectius que puguin tenir tots els participants.

El pla d’entrenament està distribuït en 10 setmanes, de manera que aquells que vulguin seguir-lo, ja poden començar a preparar la Cursa Bombers 2017 a partir del proper dilluns 27 de febrer. Roca, que coneix molt bé com preparar proves d’atletisme, ha creat fins a 5 planificacions diferents segons els objectius: acabar la prova, realitzar-la en menys d’1 hora, baixar dels 50 minuts, realitzar-la per sota dels 45 minuts o bé fer un sub40.

La Cursa Bombers de Barcelona compta amb un traçat que recorre els principals carrers de la ciutat, oferint un circuit bastant pla i amb un tram final molt ràpid per Via Laietana que permet a molts corredors fer la seva millor marca de 10km.

Descobreix el teu pla d’entrenament a www.cursadebombers.barcelona