El diumenge 7 de maig la Cursa Bombers de Barcelona celebrarà la seva 19a edició.
Després del gran èxit de la Cursa Bombers de Barcelona del passat 30 d’octubre, la prova de 10 quilòmetres més popular de la ciutat comtal ja s’està preparant per a una nova edició. La gran festa del running de la capital catalana tornarà a celebrar-se el diumenge 7 de maig 2017, de manera que recupera la seva data tradicional a la primavera.

En tractar-se d’una notícia de principis d’any, la Cursa Bombers de Barcelona es converteix en un dels propòsits d’any nou per a molts. Per als runners habituals que ja es marquen al calendari les cites més rellevants, però també per a aquells que es proposen per al 2017 fer una mica d’esport setmanal i culminar el repte amb una 10K.

La Cursa Bombers de Barcelona es tracta d’una de les proves d’atletisme popular que compta amb més dones corrent, així com que gran part dels inscrits són participants que realitzen per primera vegada una prova d’aquesta distància.

El proper diumenge 7 de maig els ciutadans de Barcelona però sobretot els Bombers de la ciutat així com de la Generalitat de Catalunya i altres localitats, prendran els carrers de Barcelona en una gran jornada d’esport.

>> Tots aquells que ho desitgeu, ja us podeu inscriure a www.cursadebombers.barcelona