La 18a Cursa Bombers de Barcelona que es va celebrar el passat diumenge 30 d’octubre ha realitzat aquesta setmana el seu últim acte oficial: el lliurament dels premis GAES Et Té cura. El patrocinador de la cita, GAES, es va unir aquest any a la prova barcelonina amb l’objectiu de promoure el seu programa GAES Et Té cura, que fomenta l’esport, la vida sana, la nutrició i altres valors entre la comunitat de gent gran.

Entre les diferents aportacions de la marca, la Cursa va comptar amb la participació de Miquel Pucurull, Joan Babot i Dani Nafria, donant exemples de superació com a ambaixadors del programa GAES Et Té cura i més ara ha realitzat un lliurament de premis als participants més grans de la Cursa Bombers.

Els guanyadors dels premis especials GAES Et Té cura van assistir aquesta setmana a la seu central de GAES per rebre de la mà d’Antoni Gassó, director general de GAES, i Joan Vehils, director de Comunicació i Relacions Institucionals de Grup Zeta seus respectius guardons. En categoria +50 Andrés Marín i Eloisa Martínez van ser els més ràpids, mentre que en la categoria +60 els vencedors van ser Miguel Nieto i Maria Mercè.