El proper dimarts 11 d’octubre celebrarem un entrenament presencial a l’Open Camp Barcelona. Consistirà en una sessió exclusiva a la pista de l’Estadi Olímpic de Montjuic, una experiència única per ajudar-te a preparar la Cursa Bombers 2016.

A més, tots els participants rebran una samarreta Open Camp, així com un obsequi del patrocinador tècnic de la Cursa Bombers 2016 (Munich), avituallament amb aigua i una cervesa 0,0 Isotònica de San Miguel. I tots els assistents podran gaudir de dues experiències del parc temàtic esportiu Open Camp. Per últim, es sortejaran entre tots els participants 3 ulleres de realitat virtual PrixtonVR100.

Per participar és imprescindible inscriure’s mitjançant el següent formulari: https://cursadebombers.barcelona/zona-corredor/entrenaments/

Important: Hi ha 30 places disponibles (15 per homes i 15 per dones)