• L’entitat CaixaBank continua apostant per l’esport popular a la ciutat de Barcelona. Aquesta vegada amb la Cursa Bombers del proper 30 d’octubre.
  • L’esperit de superació és un dels principals valors que CaixaBank vol reforçar amb el seu patrocini.

Barcelona, 7 d’octubre 2016.

CaixaBank és una de les entitats financeres que dóna suport a l’esport contínuament. Aquesta vegada s’uneix a la Cursa Bombers de Barcelona, una de les proves de running més emblemàtiques de la ciutat i que aquest any es celebrarà el proper 30 d’octubre a les 9:30.

La Cursa Bombers arriba aquest any a la seva 18a edició i ho fa tornant, més que mai, als seus orígens. La cita recupera el traçat original de 10 quilòmetres que recorre els principals carrers de la ciutat de Barcelona. Així, CaixaBank, tindrà l’oportunitat de ser amb els ciutadans i ciutadanes al centre de la capital.

CaixaBank té entre els seus valors l’esperit de superació i una cita com la Cursa Bombers és un espai idoni per a poder celebrar-ho. A més, la cursa és una prova popular que engloba a tot tipus de runners, aquells que contínuament entrenen esforçant-se, dedicant-hi hores, etc així com aquells que volen aprofitar per fer una mica d’esport amb els seus amics o família en un entorn acollidor. Una combinació perfecta per un matí de diumenge en un entorn festiu.