• El Grupo Zeta, SevenMila i l’Agrupació Atlètica de Catalunya són les tres empreses que estan al càrrec de la direcció executiva de la Cursa Bombers de Barcelona fins el 2018.
  • Des del passat mes de juny, totes tres treballen conjuntament per engegar una nova etapa d’una de les curses de 10 kilòmetres més emblemàtiques de la ciutat.
  • El 30 d’octubre es durà a terme la 18a edició de la cita amb un recorregut circular pels principals carrers de la capital catalana.

Barcelona, 6 d’octubre 2016.

Després de 17 anys d’anar de la mà d’una multinacional, la Cursa Bombers de Barcelona arriba a la majoria d’edat engegant una nova etapa. SevenMila, Grupo Zeta i l’Agrupació Atlètica de Catalunya com a responsable de la direcció tècnica esportiva s’han unificat per engegar de nou una de les cites de running més destacades de la capital catalana.

A principis d’any, l’Ajuntament de Barcelona va anunciar que posava en concurs una de les proves esportives amb més reconeixement de la ciutat: la Cursa Bombers.  L’agència d’organització d’esdeveniments catalana SevenMila presidida per Josep Maria Casanovas, juntament amb el Grupo Zeta, van decidir unir les seves forces per encarar aquesta licitació de la mà de l’Agrupació Atlètica de Catalunya.

El mes de juny totes tres entitats van començar aquest nou projecte comú preparant la primera de les tres edicions que, com a mínim, organitzaran.  La Cursa Bombers 2016 es celebrarà el proper 30 d’octubre a les 9:30 hores del matí i tindrà com a punt de sortida i arribada l’Avinguda Marquès de l’Argentera.

El Grupo Zeta amb els seus dos principals diaris, Sport i El Periódico de Catalunya, ofereixen a la Cursa una finestra oberta a tots els ciutadans per conèixer tota la informació i detalls de l’esdeveniment. A més, l’experiència de SevenMila en organització d’esdeveniments esportius a la ciutat i en patrocinis ofereix a la cursa l’opció de renovar-se i donar el tret de sortida a una nova etapa. Nova però basada en l’essència original de la prova, per tal de convertir-la un altre cop en la festa popular del running de Barcelona.

Un dels principals canvis que remeten a la cursa a tornar als seus inicis és la tornada al recorregut original. La prova tindrà aquell traçat de 10 kilòmetres que recorre els principals carrers de la ciutat amb punts rellevants com l’estàtua de Colom o Gran Via de les Corts Catalanes.