MUNICH, la firma de calçat esportiu i de moda, se suma al patrocini de la reconeguda Cursa Bombers de Barcelona organitzada per l’Ajuntament de Barcelona mitjançant l’Institut Barcelona Esports que tindrà lloc el proper diumenge 30 de octubre.

Aquest any la cursa, que forma part de la Challenge BCN 10km, arriba a la majoria d’edat i ho farà tornant al seu recorregut tradicional, creuant els principals carrers de Barcelona amb un recorregut circular que començarà i finalitzarà a l’avinguda Marquès de l’ ‘ Argentera (Parc de la Ciutadella).

MUNICH segueix apostant per l’esport, per la comoditat i el confort, i per això s’ha adjudicat el disseny i producció de la samarreta oficial de la Cursa Bombers de Barcelona que vestirà a tots els participants de la cursa.

Així mateix, MUNICH s’ocuparà d’uniformitzar i calçar a tots els voluntaris i regalarà obsequis als participants en els 3 entrenaments previs a la cursa.