Per primera vegada es crea una experiència única per als participants a la Fira del Corredor. Tindrà lloc a Open Camp els dies 28 i 29 d’octubre, on hi haurà activitats i sorpreses relacionades amb l’esport per a tots els inscrits i acompanyants.

OPEN CAMP i la Cursa de Bombers han arribat a un acord de col·laboració perquè la Fira del Corredor es converteixi en un acte de trobada durant els dos dies previs a la cursa, el 28 i el 29 d’octubre, on participants i acompanyants gaudiran d’una festa de l’esport en família i amics, on sorpreses i activitats estaran garantides a l’Estadi Olímpic de Montjuic.

Al llarg d’aquests 18 anys de celebració, aquesta cursa s’ha consolidat com una de les més populars i esperades en el calendari anual dels milers de runners de tota Catalunya.

Degut al canvi de mentalitat general i al boom que l’esport ha patit en els últims anys, ha fet que aquest s’hagi generalitzat i integrat com un nou estil de vida. Així, les curses i els esdeveniments abans reservats només a petits col·lectius molt especialitzats i professionalitzats, s’han obert a tots els públics, convertint- se en un acte més social que competitiu.

És en aquest mateix esperit amb el que ha nascut OPEN CAMP, el nou parc d’atraccions de l’esport de Barcelona recentment inaugurat a l’anella Olímpica. El parc, amb un perfecte maridatge entre esport i entreteniment, ofereix l’oportunitat a tots els públics de divertir-se jugant a ser un esportista professional durant unes hores. A través d’activitats relacionades amb l’esport es pot realitzar el somni de ser un dels millors esportistes del món i convertir-se en el protagonista absolut en un estadi Olímpic.

El lema d’aquesta edició de la Cursa de Bombers “l’esperit mai no s’apaga” s’integra amb la pròpia essència d’OPEN CAMP, on es pretén que l’esperit de les Olimpíades de Barcelona celebrades fa 25 anys mai no s’apagui.

OPEN CAMP és el primer parc del món dedicat a l’univers de l’esport on viuràs sensacions fins ara reservades als esportistes professionals i que ara podràs compartir amb la teva família, parella o amics. Ubicat a l’ Anella Olímpica de Barcelona, OPEN CAMP obre al món per oferir un nou concepte que uneix entreteniment i diversió, conegut como sportainment.