Els entrenaments presencials per preparar la Cursa Bombers en col·laboració amb La Bolsa Del Corredor ja tenen data i localització.

Dos seran els entrenaments que es duran a terme, i els dies escollits són el 5 i el 19 d’octubre al Parc de la Ciutadella, amb l’estàtua del General Prim com a punt de trobada. L’entrenament serà apte per a corredors de tots els nivells, a més els participants comptaran amb avituallament líquid, fruita i guarda-roba.

L’entrenament del dimecres 5 d’octubre correrà a càrrec d’en Roger Roca i el del dia 19 en mans de la Ingrid Pino

Les places són limitades a 130 persones, i per a poder participar és indispensable ser major d’edat i estar inscrit a la Cursa (inscriu-t’hi ara) i entre tots els assistents a l’entrenament es sortejaran 3 ulleres de realitat virtual PrixtonVR100!

Inscriu-te i entrena amb nosaltres aquí: https://basicfront.easypromosapp.com/p/609450