• Només queden 30 dies per la celebració de la 18a edició de la Cursa Bombers de Barcelona.
  • La Cursa Bombers de Barcelona tindrà com a seu de la Fira del Corredor l’Open Camp de Montjuic.
  • GAES, patrocinador de la Cursa, donarà suport als grups de corredors majors de 50 anys.

 

La Cursa Bombers de Barcelona arrenca el seu compte enrere particular. Falta només un mes per la celebració de la 18a edició d’una de les proves de running més emblemàtiques de la capital catalana, el 30 d’octubre 2016. Poc a poc, les novetats de la cita es donen a conèixer i la cursa va agafant forma.

La Cursa torna al seu recorregut original

Un dels trets diferencials de la Cursa Bombers 2016 és que es torna al recorregut de sempre. Aquell traçat de 10 kilòmetres circular, que comença i acaba a l’Avinguda Marquès de l’Argentera i recórrer els principals carrers de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un recorregut ràpid, amb poca pujada i, per tant, òptim per a millorar la marca dels 10.000.

El ritme d’inscripcions continua creixent

Dos mesos després de la posada en marxa de la Cursa Bombers 2016, es confirma que el ritme d’inscripcions no s’atura i això pot fer preveure que s’esgotin tots els dorsals disponibles per la prova. A més, cal destacar la gran presència femenina, que a hores d’ara es troba al voltant del 35% de participació, complint així un dels objectius principals de la Cursa Bombers.

Per al comissionat d’Esports, David Escudé, “la incorporació de GAES com patrocinador, i d’Open Camp com escenari de la fira del corredor, mostren la importància que manté la Cursa de Bombers en el calendari esportiu de la ciutat. Tot i que ha encetat una nova etapa organitzativa, aquests fets demostren que la qualitat i l’interès per la prova continuen vigents” Escudé també ha destacat el creixent percentatge de participació femenina, situat a l’entorn del 35% de les actuals inscripcions.

Innovadora fira del corredor a Open Camp de Montjuic

Un dels objectius de la Cursa Bombers 2016 era convertir la Fira del Corredor en alguna cosa que fos molt més que un espai on passar a recollir dorsal i samarreta. És per aquest motiu que s’ha trobat en l’Open Camp un espai idoni per dur-ne a terme la Fira.

Open Camp és el parc temàtic de l’esport, on s’hi poden desenvolupar tot tipus d’activitats esportives ben variades i passar-ho bé. Per tant, tenint en compte que aquests són els mateixos valors de la Cursa Bombers – esport i diversió – , s’ha trobat en aquest recinte el lloc ideal.

La Fira del Corredor estarà oberta divendres 28 i dissabte 29 d’octubre. Allà, tots els inscrits podran recollir el material necessari per la Cursa, però també gaudiran d’entrada gratuïta al parc, així com condicions especials per als seus acompanyants i gaudir plegats de totes les activitats de l’Open Camp.

GAES dóna suport als runners d’edat més avançada

L’empresa GAES, dedicada a velar per la salut auditiva de la societat, torna a apostar per l’esport i aquest any ho fa mitjançant el patrocini de la Cursa Bombers. Per al director general i conseller delegat de la companyia, Antonio Gassó, “L’esport és fonamental per la nostra companyia ja que valors com la superació, l’esforç o la constància, molt presents en qualsevol competició i repte esportiu, són factors que tots apliquem al nostre treball diari”.

Amb la seva implicació, GAES crea per a l’ocasió un premi especial GAES Et Cuida, per al guanyador/a major de 65 anys uns dies després de la celebració de la cursa.