GAES, companyia líder en correcció auditiva a Espanya, torna a apostar per l’esport a través del patrocini de la Cursa de Bombers 2016. Han volgut formar part d’una de les carreres més emblemàtiques de la ciutat comtal. “Estem molt contents de poder sumar-nos a una iniciativa esportiva tan consolidada a la ciutat de Barcelona”, afirma Antonio Gassó, director general i conseller delegat de GAES. “L’esport és fonamental per a la nostra companyia ja que valors com la superació, l’esforç o la constància, molt presents en qualsevol competició i repte esportiu, són factors que tots apliquem en el nostre treball diari”, afegeix.

Premis especials GAES Et Cuida

Per reconèixer l’esforç dels participants més grans de la cursa, la companyia ha creat el premi especial GAES Et Cuida, al guanyador major de 65 anys uns dies després de la celebració de la trobada esportiva a la seu de l’empresa. L’afortunat rebrà també un reconeixement el mateix dia de la cursa.

GAES Et Cuida és un programa impulsat per GAES l’objectiu de promoure els hàbits de vida saludables entre les persones majors de 55 anys. “Fer esport, moure i menjar de forma correcta i equilibrada és fonamental per mantenir una bona salut”, declara Antonio Gassó. Per aconseguir-ho, la companyia organitzarà xerrades i conferències amb les que els assistents coneixeran de primera mà els beneficis de l’esport i la bona alimentació per a poder gaudir d’un complet benestar físic i emocional. A més, se celebraran diferents activitats esportives, com caminades, excursions i sessions de pilates o ioga, en què els participants podran practicar esport alhora que es diverteixen en grup.